söndag 10 maj 2009

Borre & Repris

Var ute en sväng igår med Daniel och Musse och fisk blev det, dock ej många.
Vi började i S-sjön och metade upp lite betesfisk. Gick väl inte så bra, men med 6 godkända mörtar så begav vi oss till ån. I med våra saker i båten och "the designated rower" för dagen blev Musse. Vi började med den s.k "Maskinviken" som alltid producerar, gäddmete för Musse, Jerkbait för mig och Spinnfiske för Daniel. Musse hann inte mer än att få i sitt mete innan det högg och det tog inte lång tid innan vi såg att det var samma fisk som jag fick upp för ca en månad sedan. Lite fetare än den var sist vi träffade våran kompis. MEN! Det märkligaste vi såg var att denna gäddlady tydligen hade en själjsfrände som följde efter. Hela tiden så var den efter och om man ville så kunde man bara plockat upp kompisen utan problem, men det är väl inte sportfiske?!
Eftersom vi inte har nån bild på denna nu så bjuder jag på hur den såg ut förra gången, dvs. Förjävlig. Riktigt äcklig fisk var det faktiskt.


När vi fått upp denna maskinen så bar det vidare och Daniel trollade upp en liten borre, ingen vidare fight men en fin fisk som var relativt liten.
Efter det så var det rejäl torka. Inte ett smack blev det mer, men vi återkommer och plockar upp våran kompis nästa gång för att se om den har blivit något fetare och möjligtvis lite finare!
Skitfiske

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar